slogan

Pratite nas facebook twitter youtube rss

Počelo suđenje pevaču za prebijanje Ružice Veljković!

utorak, 07 april 2015 Autor/Izvor  pulsonline.rs


Dok je Ružica Veljković u „Parovima“, njeni roditelji Tatjana i Aleksandar Veljković vode sudsku bitku protiv Andrije Akija Markovića.

Oni su juče došli u Prvo osnovno javno tužilaštvo, gde je počelo suđenje pevaču za prebijanje „modelsice“. Podsetimo, Ružica je otkrila da ju je Aki tukao, a posle batina morala je da abortira njihovo dete. Gospođa Veljković se na sudu pojavila u svojstvu svedoka u krivičnom postupku protiv zvezde „Granda“.

- Preživeli smo pakao. Jednom je Andrija ceo dan i noć držao moju ćerku zaključanu. Ružica me je zvala i kroz suze me molila da je spasem. Tad mi je rekla da je tuče, ali da ne može da izađe jer ju je zaključao. Mnogo sam se uplašila, bojala sam se da je ne ubije. Suprug je bio pored mene, zvali smo policiju, a Ružica je uspela da se izbavi odatle i došla je kući. Bila je sva u modricama, usna joj je bila rasečena, plakala je. Policija je došla, napravila je zapisnik i fotografisali su je - uznemireno priča Ružičina majka i prepričava šta se sve dešavalo u sudnici:

- Uzeli su mi izjavu jer sam bila svedok tog događaja. Jučerašnjem saslušanju prisustvovao je i Andrijin otac, koji je i njegov advokat. Rekla sam mu da ćemo krivično goniti njegovog sina. Ružica je u rijalitiju, ali kad bude izašla, nastavićemo tamo gde smo stali - završava Tatjana Veljković.

Aki je dao svoju stranu priče.

- Postoji tužba za remećenje javnog reda i mira iz 12. 8. 2014. kada smo i raskinuli, a pravi razlog je taj što dotičnu nisam mogao da isteram iz svog stana, što mogu i da dokažem. Da li je logično, ako sam po priči njenih roditalja ja nasilnik i manijak, a sada vidim i otmičar, da njihova ćerka ponovo bude sa mnom posle samo par meseci od svega toga. Dao sam joj drugu šansu jer se klela da se promenila. Ružica i ja smo definitivno raskinuli u februaru ove godine i ako tu neko vidi neku ligiku, onda OK.

Advokat Dragan Marković, Akijev otac, kaže da želi što pre da se ovaj slučaj završi.

- Upućen sam u sve, ne bih voleo da se iznosi u javnost to suđenje. Akiju ne ide u prilog da se piše o tome. Ružici pak to odgovara jer joj se tako diže popularnost. Nemojte da potencirate toliko suđenje. Ružičini roditelji su se odazvali pozivu suda, majka je dala izjavu i verujem da će se sve završiti kada ona izađe iz rijalitija - kaže Andrijin otac.

Ostavi komentar

Proverite da li ste uneli sve potrebne informacije gde je naznačeno (*). HTML kod nije dozvoljen.

LIVE streaming

Radio Stari Grad [aac]

Radio Stari Grad [mp3]

RSG TOP 44 [mp3]

RSG Relax [mp3]

RSG Party Time [mp3]

Ovi streaming kanali se ne emituju iz Srbije. Radio Stari grad nije odgovaran za sadržaje istih.