slogan

Pratite nas facebook twitter youtube rss

Hasan se pravda: Nisam je udario, ja sam žrtva!

ponedeljak, 13 april 2015 Autor/Izvor  pulsonline.rs


Hasan Dudić, pevač koji je izbačen iz “Parova” zbog fizičkog nasrtaja na Jelenu Golubović, navodi da rediteljku nije udario, i ujedno je okrivljuje za, kako kaže, mnoge neprijatnosti koje je u rijalitiju doživeo.

- Jelena mi je zdravlje narušila, zbog nje sam morao nekoliko puta da idem u bolnicu. Vraćao sam se u rijaliti jer su me molili. U kući su prihvatali moje fore. “Komandovao” sam tamo na jedan lep, ljudski način. I sinoć sam ponovo bio u bolnici - pravdao se Hasan i dodao da ga je Jelena provocirala.

- Jelena me je ceo dan provocirala, govorila mi da sam čukundeda… Bilo je i prozivki na nacionalnoj osnovi. Počela je da me psuje, uzvratio sam, a kada me je ponovo opsovala, pao mi je mrak na oči. Povukao sam je, a ona je, kao glumica, sve iscenirala - Dudić tvrdi da nije izbačen iz rijalitija.

- Iz rijalitija me nisu izbacili, ja ni nemam ugovor sa njima. Inače, tamo pršti od fizičkih sukoba i bludnih radnji, a mene su odabrali za žrtvu. Krivo mi je što sam uopšte i ulazio u rijaliti. Mislio sam da su tamo zaista VIP ličnosti i da u toj kući imam prijatelje.

Hasan je zaključio da je razočaran.
- Živeo sam, međutim, u zabludi. Eto, recimo i Lepa Lukić doživljava tamo teške trenutke. Zamalo da pogine pre neki dan, a ukućani je ismejavaju.

Ostavi komentar

Proverite da li ste uneli sve potrebne informacije gde je naznačeno (*). HTML kod nije dozvoljen.

LIVE streaming

Radio Stari Grad [aac]

Radio Stari Grad [mp3]

RSG TOP 44 [mp3]

RSG Relax [mp3]

RSG Party Time [mp3]

Ovi streaming kanali se ne emituju iz Srbije. Radio Stari grad nije odgovaran za sadržaje istih.